image39

Trekkspill som hobby

Trekkspill som hobby

Forfatter: Anders Grøthe


En lettfattelig trekkspillskole til selvstudium for deg med trekkspill som hobby.
Boka har en litt raskere progresjon enn "Vi spiller trekkspill" og passer bra for deg som er utålmodig, har spilt litt fra før, eller er voksen og ønsker å lære å spille trekkspill.

Boka er på  hele 192 sider. Som seg hør og bør for en hobbybok til selvstudium inneholder den overveiende kjente melodier. Ved selvstudium innebærer det at man ved hjelp av gehøret lettere selv kan kontrollere at det man spiller, er riktig.

For ytterligere å lette innstuderingen følger det med en CD med innspillinger av en stor del av melodiene. Noen av melodiene har akkompagnement av andre instrumenter. Alle disse er innspilt en gang ekstra uten trekkspillstemme, for at du skal kunne øve deg på å spille sammen med komp. For å få plass til flest mulig melodier på CD'en er mange av repetisjonene utelatt.

Det er selvsagt heller ikke noe i veien for å benytte skolen i undervisningen med lærer.

Skolen har fingersetninger for knappespill (norsk system) og pianospill og den er tilrettelagt for meget små instrumenter.

Knappespillere kan klare seg med kun tre rader i diskanten gjennom hele boken. Men man bør være klar over at mot slutten er det mye av spillestoffet som blir enklere hvis man har et fire- eller femraders trekkspill. Det er heller ikke til hinder for å benytte skolen om man har kun fem rader i bassen (mangler forminskede septimakkorder).

Bestilling

Ta kontakt for spørsmål eller bestilling.